06.02.2020

Senaste interiör layout på vår TEKNOMAR 007

Vi på Teknomar är glad över att kunna presentera våra senaste inredningsbilder för TEKNOMAR 007. Kurt Strand som ansvarar för designen på Teknomar 007, både exteriört och interiört, levererar återigen.

Den senaste skapelsen från Kurt Strand och teamet på TEKNOMAR, är designad utifrån känslan av en modern Bowrider eller för den delen en tuff arbetsbåt. Kabinbåten på 7,0 meter inger ett modernt yttre, med en aggressiv form inspirerad från det militära. Det är därför interiören i 007 är en blandning av vardaglig lyx med en marin arbetskänsla.

Kabinens väggar kommer att kläs med marin vinyl med sömmar i diamantmönster. Som alternativ kan väggarna istället kläs med en slätare marinanpassad matta, där endast säten samt kuddar kommer att kläs och sys med sömmar i diamantmönster.

Heldämpade säten som tillval, kan också kläs av marin vinyl med sömmar i diamantmönster. Färger på väggar, klädsel på stolar och sömmar kan anpassas efter våra kunders önskemål.

Bordet är en viktig del av båten och kommer att bestå av 3st vikbara delar, som enkelt viks ihop när det inte används. Det finns gott om utrymme att förvara det i utrymmet under en av sofforna när det inte används.

TEKNOMAR 007 kommer garanterat att vara en av dom trevligaste kabinbåtarna på marknaden i storleken runt 7,0 meter.