TEKNOMAR  -  TYSKA KVALITETSBÅTAR I ALUMINIUM

Vi designar och producerar högkvalitativa aluminiumbåtar

Aluminium är ett starkt, lätt och nästan sorglöst material som är idealiskt för båtbyggande. Vi använder endast högkvalitativa material (marinklassad aluminium 5083) och alla våra modeller är byggda av våra skickliga hantverkare med mångårig erfarenhet. Därför är alla båtar från TEKNOMAR robusta, slitstarka och väl lämpade för användning året runt under alla slags tuffa förhållanden.

Våra kunder är privatpersoner och yrkesfiskare från hela världen som värderar sjövärdiga båtar när det väl gäller. Med nytänkande och elegant design förstärker vi hela känslan av en rejält byggd båt i aluminium.

Våra västerländska ingenjörer tillhandahåller toppkompetens inom konstruktion, marinarkitektur och modern teknik. Vi är öppna för att diskutera just ditt behov vad gäller design och användarvänlighet där ingenting är omöjligt. Vi bygger kvalitetsbåtar som passar Dina behov.

Kvalité är högt prioriterat och genomgående under hela byggprocessen. Den höga nivån på bland annat konstruktion och svetsfogar baseras på många års erfarenhet och tillhandahålls av våra ingenjörer med motsvarande traditionell Tysk toppkvalitét. Vi bygger alla våra båtar enligt DNV-klassificering, med nordisk båtstandard inklusive CE-märkning.

Vi bistår dig gladeligen gällande frakt och logistik samt alla andra tjänster relaterade till ditt köp!
Har du speciella önskemål? Lugn, vi hjälper Dig att bygga en båt utefter dina behov!